Yritys

Olen Katja Kiri, Salt & Champagne suolahuoneen ylpeä äiti. Sain ensikosketukseni suolahuonehoitoon vuonna 2018, kun tyttäreni antoi minulle eräälle suolahuoneelle lahjakortin. Olin joitain vuosia aiemmin sairastunut vaikeaan työperäiseen astmaan entisessä työssäni kätilönä Helsingin Kätilöopistolla, joka sittemmin asetettiin toimintakieltoon sisäilmaongelmien takia. Itselleni ja usealle kollegalleni siirto tapahtui kuitenkin auttamattoman myöhään: rakennus ja sen huono kunto olivat tehneet meistä työkyvyttömiä. Vaikeiden hengitystieoireiden ja jatkuvien flunssien lisäksi kärsimme mm. keskittymis- ja muistivaikeuksista. Vuosia kestänyt sairausloma, lääkärireissut ja toivo paranemisesta teki monesta meistä terveydenhuollon huippuammattilaisista nyt sisäilmaongelmien ja niistä toipumisen asiantuntijoita. Ei siis niin pahaa ettei jotain hyvääkin.

 

Rakastuin suolahuonehoitoon heti ensikäynnillä. Toisella ja kolmannella visiitillä huomasin kuitenkin mielessäni rakentelevani sisustusta ja palvelukonseptia uuteen uskoon, pieni esteetikko sisälläni kaipasi jotain enemmän. Visioin kokonaisvaltaisesti hyväilevää kokemusta, kultaa, tummansinistä, luonnonmateriaaleja. Tähän kuvaan sopivaa ystävällistä, huomioivaa mutta hieman leikillistä lähestymistä. Kohtaamisia. Nautintoja kaikille aisteille. Salt & Champagne alkoi elää sisälläni.