Pitkä matka on kuljettu ylellisen ja Suomen suurimman suolahuonehoitolan ideasta tähän päivään, jolloin ensimmäinen tavoite on lähes saavutettu: hoitola avautuu elokuun ensimmäisinä päivinä! Vaikka hiukan keskeneräisen remontin ja viimeisten järjestelyiden vuoksi emme vielä voi sinulle avata oviamme, olemme avanneet ajanvarauksemme. Ajanvarauksesta näet voimassa olevat tarjouksemme, jotka eivät ole lainkaan suolaisia!

Nyt on paras aika ennakoida syksyä ja sen mukanaan tuomia infektioita, tai talven kylmän ja kuivan ilman aiheuttamia haasteita astmaatikoille, sillä sarjakortit ovat nyt tilattavissa erittäin asiakasystävälliseen hintaan.  Vaikka olemmekin Suomen suurin suolahuonehoitola, voi juuri sinulle sopivin aika olla varattuna, jos et toimi ripeästi.

Me Salt And Champagnessa odotamme malttamattomina päivää, jolloin voimme toivottaa teidät tervetulleiksi. Malta sinäkin vielä hetki päästäksesi nauttimaan ylellisestä sekä rentouttavasta terveytesi ja hyvinvointisi hoitamisesta. Ehkäpä jopa varaat paikkasi perjantaille tai sunnuntaille, jolloin saat suolahuonehoidon ja lasin shampanjaa erikoishintaan!

Pikaisiin, suolaisiin tapaamisiin!

Ystävällisesti,
Katja