Tosiasioita suolahuonehoidosta

Kuivasuolaterapia (haloterapia) on 100% luonnollista ja lääkkeetöntä. Hoito perustuu natriumkloridiin (NaCl), eli puhtaaseen suolaan, joka stimuloi kehon sisäistä puhdistusprosessia puhdistamalla hengitysteitä ja vahvistamalla keuhkotoimintoja. Suolahuonehoidon aikana ihminen yksinkertaisesti hengittää sisään ja ulos negatiivisesti varautuneita pienen pieniä vuorisuolakiteitä (halkaisija max 0,005 mm). Suolan vaikutuksesta hengitys paranee ja helpottuu.

Kuivasuolaterapia on lääketieteellisesti noteerattu Euroopassa yli 50 vuoden ajan hoitomuotona hengitystie- ja ihosairauksissa. Suomi on jäänyt kovasti jälkeen tästä, sillä tietoni mukaan ensimmäinen suolahuonehoitola perustettiin Suomeen vasta 2006! Tämä turvallinen ja edullinen vaihtoehtoinen hoito käytettynä yhdessä perinteisen länsimaisen lääketieteen menetelmien kanssa lisää hyviä hoitotuloksia ja potilaiden elämänlaatua.

 

Suolaterapian hyödyt

Kuivasuolahoito tarjoaa helpotusta erilaisten hengitystiesairauksien oireisiin – sekä aikuisilla että lapsilla

 • allergiat (home, siitepöly, pöly)
 • astma
 • keuhkoputkentulehdus
 • COPD (keuhkoahtaumatauti)
 • flunssa
 • kystinen fibroosi
 • keuhkokuume
 • emphysema
 • sinuiitti (poskiontelotulehdus)
 • tupakkayskä

Myös seuraaviin ihosairauksiin ja  -ongelmiin suolahuonehoito sopii erinomaisesti

 • akne
 • psoriasis
 • atopia
 • eksema
 • dermatiitti (ihotulehdus)
 • ihottumat
 • kuiva iho

 

Urheilijat hyötyvät suolahuonehoidosta parantuneella keuhkotoiminnolla. Kuivasuolahoidossa ihmisen hapenottokyky paranee ja palautuminen urheilusuorituksesta on nopeampaa. Hengittäminen fyysisen rasituksen aikana on helpompaa ja tehokkaampaa.

 

Miksi pitäisi hoitaa itseään suolahuoneessa?

Ihminen hengittää keskimäärin 17 000 – 21 000 kertaa vuorokaudessa. Keuhkot ovat elimistömme puhdistuslaitos, jotka kohtaavat jokaisella sisäänhengityksellä suuren määrän allergeeneja, bakteereja, siitepölyä, toksiineja ja partikkeleja. Altistuminen voi aiheuttaa keuhkoputkien supistumista tai jäykistymistä, infektioita (sekä bakteeri- että virusperäisiä), lisääntynyttä limaneritystä ja hengitystiesairauksia. Yhä useammat ihmiset kärsivät hengitystiesairauksista, joiden aiheuttajana on ympäristötekijät, kuten ilman epäpuhtaudet. Elimistön suojautumista kannattaa tukea edullisella, lääkkeettömällä ja luonnollisella keinolla terveyden palauttamiseksi tai ylläpitämiseksi.

 

Suolahuonehoidon hyödyt

Tuhannet ihmiset maailmanlaajuisesti ovat tuloksellisesti parantaneet hengitystään ja saaneet helpotusta oireisiinsa.

Suolahuonehoito…

…puhdistaa hengitysteitä ja vähentää oireita

…parantaa keuhkofunktiota ja helpottaa hengittämistä

…vahvistaa immuunijärjestelmää

…parantaa keuhkokapasiteettia ja siten urheilusuoritusta

…parantaa elämänlaatua, vähentää stressiä ja lisää hyvinvointia

…helpottaa ihosairauksien aiheuttamia oireita

Suolahuonehoito (haloterapia) on lämpimästi suositeltava hoitomuoto sinulle, joka sairastat jotakin iho- tai hengitystiesairautta, tai haluat parantaa suorituskykyäsi urheilussa.

 

Keskustele lääkärisi kanssa

Suolahuonehoito ei korvaa täysin lääkehoitoa esim. astmassa eikä bakteeri-infektioissa, mutta mitä todennäköisemmin vähentää lääketarvetta ja helpottaa oireita. Suolahuonehoidolla voidaan hakea nopeampaa paranemista, lääkityksen vähentämistä (EI lopettamista!), helpotusta sairauden oireisiin ja tukea lääkkeelliselle hoidolle. Akuuteissa infektioissa suolahuonehoito toimii erinomaisen hyvin oireita lievittävänä ja oloa helpottavana hoitona. Sekä iho- että hengitystiesairauksien yhteydessä kortisoniannostuksia voidaan monesti vähentää, mutta lääkkeellisestä hoidosta ja siihen liittyvistä muutoksista vastaa aina lääkäri.

 

Suolahuonehoitoa Helsingissä

Edellä mainitun valossa lähdin rakentamaan korkeatasoista, osaavaa ja palvelevaa suolahuonehoitolaa Helsinkiin ydinkeskustaan, jonne on kaikkialta helppo saapua. Matka Rautatieasemalta kestää kävellen vain 1,5 minuuttia. Sijainti on silti täydellisen rauhallinen, niin myös hoitolan tunnelma. Asiakkaamme ovat olleet kovin otettuja hoitolan tunnelmasta ja sisustuksesta. Tietysti sen lisäksi, että erityisesti ensikertalaiset ovat olleet hämmästelleet suolahuonehoidon rentouttavaa vaikutusta. Pääsääntöisesti asiakkaat nukahtavat hoidon aikana, niin myös allekirjoittanut 🙂

Lisää faktaa aiheesta: https://worldhalotherapy.com